Evenimentul de informare cu privire la stadiul implementarii proiectului "Cheia viitorului- Incluziune sociala in comuna Budila"

Astazi a avut loc evenimentul de informare cu privire la stadiul implementarii proiectului "Cheia viitorului- Incluziune sociala in comuna Budila". Multumim pentru participare doamnelor director ale Scolii Gimnaziale, doamnei director a Gradinitei cu Program Normal Budila, domnului inspector scolar Muntean Claudiu, cadrelor didactice, doamnelor psiholog, coordonatorului din partea Asociatiei Sprijin si Dezvoltare si personalului primariei. In cadrul evenimentului, s-a adus la cunostinta faptul ca s-a obtinut autorizatia de construire si s-a initiat procedura simplificata pentru infiintarea gradinitei. De asemenea, s-a prezentat activitatea desfasurata de cei 2 psihologi, de profesorul de dans si de profesorul de sport din cadrul proiectului.

 

Proiectul este implementat de Primaria Comunei Budila în parteneriat cu Asociația Sprijin și Dezvoltare din Brașov. Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 999,355 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală. Obiectivul proiectului este creșterea incluziunii și abilitarea romilor vulnerabili și a persoanelor care trăiesc în condiții socio-economice similare, din comuna Budila, prin furnizarea de servicii integrate pentru aceste familii vulnerabile și dezvoltarea capacitatii individuale a membrilor familiilor. Perioada de implementare a proiectuluieste de 24 luni, începând cu 01.01.2022


Print