Comunicat rezultate - Seminar de informare urmat de o conferință de presă

 

Primăria Comunei Budila în parteneriat cu Asociația Sprijin și Dezvoltare au organizat în data de 31.01.2022 seminarul de informare al proiectului „Cheia viitorului – Incluziune socială în comuna Budila”. Seminarul a avut loc în incinta primăriei comunei Budila, județul Brașov.

În cadrul acestui eveniment s-a prezentat proiectul cu obiectivele și activitățile aferente, precum și finanțatorul. Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 999,355 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală.  Obiectivul proiectului este creșterea incluziunii și abilitarea romilor vulnerabili și a persoanelor care trăiesc în condiții socio-economice similare, din comuna Budila, prin furnizarea de servicii integrate pentru aceste familii vulnerabile și dezvoltarea capacitatii individuale a membrilor familiilor. Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni, începând cu 01.01.2022

 

În cadrul seminarului au participat reprezentanți ai Instituției Prefectului Județului Brașov, ai Consiliului Județean, consilieri locali, directori si cadre didactice ai instituțiilor de învățământ din comuna Budila, reprezentanți ai ONG-urilor și cetățeni ai comunei Budila.

În urma acestui eveniment, în data de 04.02.2022 managerul de proiect a oferit un interviu la Radio Romania Antena Satelor, unde a prezentat detalii legate de lansarea acestui proiect și de seminarul de informare. Totodată în cadrul emisiunii radio România Târgu Mureș, s-a acordat un interviu unde s-au prezentat obiectivele și activitățățile proiectului. Informații cu privire la lansarea proiectului au apărut și în presa scrisă, în data de 17 februarie a apărut un articol despre lansarea proiectului în presa locală, atât în varianta tipărită, cât și în varianta scrisă.

Pentru mai multe informații legate de proiect, ne puteți contacta la datele de mai jos:

Tel: 0268518153; Fax: 0268518153 Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Persoana de contact: Benia Alexandra Aveluța, manager proiect

www.eeagrants.ro             www.frds.ro

“Working together for a green, competitive and inclusive Europe”/ ”Lucrând împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”

 


Print