Stadiu implementare proiect - 11.03.2023

11.03.2023

Va prezentam stadiul implementării proiectului “Cheia viitorului- Incluziune socială in comuna Budila” La grădinița cu program prelungit, deschisă in spatiul din curtea Primariei, copiii participa la activități alături de doamnele educatoare si au parte de servicii de asistenta medicală, iar in spațiu de pe strada Mihai Viteazu, unde va fi gradinita peste 6 luni, au inceput lucrarile!

De asemenea, după ocuparea posturilor de Bucatar și medic stomatolog, aceștia vor putea lua masa in cadrul grădiniței și vor beneficia de servicii medicale stomatologice!

Proiectul “Cheia viitorului – Incluziune socială în comuna Budila” este implementat de Comuna Budila în parteneriat cu Asociația Sprijin și Dezvoltare din Brașov. Sunt asteptati copiii inscrisi in 2022, alaturi de parintii acestora, la sediul din curtea Primariei. Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 999,355 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală. Obiectivul proiectului este creșterea incluziunii și abilitarea romilor vulnerabili și a persoanelor care trăiesc în condiții socio-economice similare, din comuna Budila, prin furnizarea de servicii integrate pentru aceste familii vulnerabile și dezvoltarea capacitatii individuale a membrilor familiilor. Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni, începând cu 01.01.2022

 


Print